JOOGA


Heartful Yoga – Chakramatka

Heartful Yoga on lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava joogatyyli, joka ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Heartful Yoga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan osaksi arkea myös maton ulkopuolelle. Kevään chakra matka koostuu pääosin yin joogasta, mukana myös lempeää hatha joogaa, meditaatio & hengitysharjoituksia, chakraa tukevia mantroja ja äänimaljojen harmonista äänimaailmaa. Jokainen tunti on kokonaisuus, jossa sukellamme tarkastelemaan kutakin chakraa ja sen merkitystä elämässämme ja hyvinvoinnissamme. Jokainen tunti päättyy pitkään loppurentoutukseen ja sointukylpyyn. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. 

Yin jooga & äänimalja syvärentoutus

Tunnilla yhdistyy passiiviset yin asanat ja äänimaljojen harmoninen maailma. Tunnin aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetiläiset äänimaljat, koshin, sadekepin ja gongin, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan yin asanoissa. Yin jooga on hyvin meditatiivinen harjoitus jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Viivymme yin asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Jooga-asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Tunti päättyy pitkään äänimalja rentoutukseen.

Lempeä hathajooga

Harjoitamme venyttäviä, vahvistavia ja restoratiivisia asanoita. Tunnilla liikutaan hitaaseen, lempeään tahtiin kiinnittäen huomiota hengitykseen. Tunti päättyy loppurentoutukseen. Tunnit virkistävät ja tasapainottavat kehoa ja mieltä.