JOOGA TUNTIKUVAUKSET


Yin&Yang – Chakramatka

Syksyn chakramatka on upea yhdistelmä dynaamista, virtaavaa joogaa sekä lempeää, rauhallista yin joogaa. Mukana on myös meditaatio & hengitysharjoituksia, chakraa tukevia mantroja ja äänimaljojen harmonista äänimaailmaa. Kehitämme voimaa sekä antaudumme olemiselle. Jokainen tunti on kokonaisuus, jossa sukellamme tarkastelemaan kutakin chakraa ja sen merkitystä elämässämme ja hyvinvoinnissamme. Jokainen tunti päättyy pitkään loppurentoutukseen ja sointukylpyyn. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. 

Yin jooga & Sointukylpy

Tunnilla yhdistyy passiiviset yin asanat ja äänimaljojen harmoninen maailma. Tunnin aikana kuulet erilaisia soittimia, kuten Tiibetiläiset äänimaljat, koshin, sadekepin ja gongin, joiden äänen värähtely auttaa kehoa ja mieltä rauhoittumaan ja rentoutumaan yin asanoissa. Yin jooga on hyvin meditatiivinen harjoitus jossa pyrimme päästämään irti kaikenlaisesta suorittamisesta. Viivymme yin asanoissa useiden minuuttien ajan sallien kehon rentoutua ja laskeutua läsnäolevaan hetkeen. Jooga-asennot kohdistuvat sidekudoksiin, niveliin, nivelsiteisiin ja luihin asti. Tunti päättyy pitkään äänimalja rentoutukseen.

Yin&Yang jooga

Yin&Yang -tunnilla yhdistyvät hatha joogan lempeät, dynaamiset liikkeet sekä yin joogan rauhoittavat, passiiviset asanat. Yang-osuuden aikana kehosi herää ja vahvistuu, veri lähtee kiertämään ja yin-osuuden aikana pysähdytään lattiatasolle avaamaan kehoa pitkäkestoisten tuettujen jooga-asanoiden avulla. Tunnilla edetään rauhalliseen, lempeään tahtiin kuunnellen omaa kehoa ja sen tuntemuksia. Tunti päättyy noin 15 minuutin rauhoittavaan sointukylpyyn.