NEA

Tervetuloa mun sivuille! Kiva kun oot löytänyt tänne. ♡

Mun nimi on Nea ja olen perustanut Namaste by Nean vuonna 2018. Oon lapsesta asti ollut pohdiskeleva luonne ja oon miettinyt elämän tarkoitusta ja sielun matkaa. Oon aina hakenut yhteyttä johonkin Korkeampaan ja omaan sieluuni. Joogan aloitin 24-vuotiaana ja se vei mut heti mukanaan. Aloitin myös omatoimisesti meditoimaan ja joogasta tuli mulle hyvin pian merkityksellinen ja syvä harjoitus. Jooga on mulle ennen kaikkea kehon, mielen ja sielun kohtaamista.
Valmistuin tradenomiksi 25-vuotiaana, mutta mulle oli heti selvää, että sen alan työ ei tuu palvelemaan mua ja kävinkin seuraavat vuodet läpi useita koulutuksia, etsien sitä omaa juttua ja samalla elämäntehtävääni. Nyt 30-vuotiaana toimin päätoimisena yrittäjänä, ohjaan joogaa, rentoutuksia ja koulutan Soundful Yin -joogaohjaajia Enkelikartanossa. 

Mulle on tärkeää tässä elämässä seurata omaa sydänkompassia. Mulle se tarkoittaa hidasta ja kiireetöntä arkea. Mun sydän sykkii Äiti Maalle, hitaille aamuille, luonnon hiljaisuudelle, leffa-illoille ja kaikelle elämän ilolle. Mun perheeseen kuuluu mun karvainen vauva, maailman ihanin ja itsepäisin Mila mäyräkoira ja Maya meidän hassu, arka, sielukas ja viisas rescuekoira Liettuasta ja tietenkin mun paras ystävä, mun kumppani, mun kallio, mun kaksoisliekki Shawn. 

En niinkään välitä titteleistä, mutta kuvailisin itseäni seuraavin sanoin: joogitar, maan ja tuulen tytär, lempeä ohjaaja ja herkkä sielu.

Haluan tuoda tähän maailmaan hitautta, läsnäoloa ja sydänyhteyttä. Ne kulkee aina myös mukana ohjauksessani. Haluan johdattaa kanssakulkijoita oman viisauden ja oman sydämen äärelle. ♡


Käymiäni koulutuksia:

Enkeli- ja energiahoitajakoulutus
Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus (RYT 200)
Tiibetiläisen äänimaljahoitajan & sointukylpyohjaajan koulutus
Embodied Yin™
Yoga Yinful® -ohjaajakoulutus
Reiki I & II
Meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutus