NEA

Tervetuloa mun sivuille! Kiva kun oot löytänyt tänne. ♡

Mun nimi on Nea ja oon perustanut Namaste by Nean vuonna 2018. Oon lapsesta asti ollut pohdiskeleva luonne ja oon miettinyt elämän tarkoitusta ja sielun matkaa. Muistan, että oon aina hakenut yhteyttä johonkin korkeampaan ja pohtinut sielun matkaa. Joogan aloitin 24-vuotiaana ja se vei mut heti mukanaan. Samoihin aikoihin aloin myös meditoimaan ja siitä lähtien jooga on ollut mulle tärkeä harjoitus ja elämäntapa. Jooga auttaa mua ennenkaikkea pääsemään syvään yhteyteen itseni kanssa.

Mun matkaan on kuulunut erilaisia toimistotöitä ja erilaisia koulutuksia, etsien sitä omaa juttua. Nyt 30-vuotiaana toimin päätoimisena yrittäjänä, ohjaan joogaa, rentoutuksia ja koulutan Soundful Yin -joogaohjaajia Enkelikartanossa. Matka jatkuu uteliaana, kuunnellen sielun kuiskauksia ja johdatusta.

Mun sydän sykkii Äiti Maalle, hidastempoiselle arjelle, lukemiselle, leffa-illoille ja kaikelle elämän ilolle. Mun perheeseen kuuluu mun ihanat koirat Mila ja Maya ja mun paras ystävä, mun kumppani, mun kallio, mun kaksoisliekki Shawn. 

En niinkään välitä titteleistä, mutta kuvailisin itseäni seuraavin sanoin: joogitar, maan ja tuulen tytär, lempeä ohjaaja ja herkkä sielu.

Haluan tuoda tähän maailmaan hitautta, läsnäoloa ja sydänyhteyttä. Ne kulkee aina myös mukana ohjauksessani. Haluan johdattaa kanssakulkijoita oman viisauden ja oman sydämen äärelle. Joogassa ei ole kyse notkeudesta tai mistään ulkoisesta. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet.♡


Käymiäni koulutuksia:

Enkeli- ja energiahoitajakoulutus
Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus (RYT 200)
Tiibetiläisen äänimaljahoitajan & sointukylpyohjaajan koulutus
Embodied Yin™
Yoga Yinful® -ohjaajakoulutus
Reiki I & II
Meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutus