MINUSTA

Olen Nea, elämäniloinen joogi. Asun Kirkkonummella mieheni ja kahden koira lapsen kanssa. Nautin kiireettömyydestä, hiljaisuudesta, luonnon rauhasta, leffa-illoista, lempeästä joogasta ja yhtä lailla kovasta hikitreenistä. Jooga tuli elämääni juuri oikeaan aikaan kun mietin kysymyksiä kuka olen, mitä haluan haluan elämältä ja mikä on elämäntehtäväni. Joogasta tuli nopeasti paljon enemmän kuin pelkkä fyysinen harjoitus. Joogasta tuli elämäntapa; kehon, mielen ja sielun yhteys. 

Jooga on tuonut elämääni valtavasti lempeyttä, uteliaisuutta, rakkautta omaa itseä ja kehoa kohtaan ja uskoa itseeni ja unelmiini. Sitä kautta myös Namaste by Nea syntyi. 

Ohjauksessani korostuu lempeys, hitaus ja läsnäolo. Minulle on tärkeää, että tunneillani jokainen tuntee olonsa turvalliseksi. Korostan ohjauksissa sisäänpäin kääntymistä ja kuuntelemista. Kun uskallamme päästää irti mielen tarinoista ja pääsemme oman itsemme ytimeen. Tehtäväni onkin auttaa pääsemään yhteyteen tämän totuuden kanssa, sydänyhteyteen itsesi kanssa.


Käymiäni koulutuksia:

Enkeli- ja energiahoitajakoulutus 2020
Heartful Yoga -joogaopettajakoulutus (RYT 200) 2019
Tiibetiläinen äänimaljahoitajakoulutus 2019
Yoga Yinful -ohjaajakoulutus 2018
Reiki I & II 2018
Meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutus 2017