Yinjooga ohjaajakoulutus

Yinjooga on lempeä, passiivinen ja meditatiivinen harjoitus. Pitkäkestoiset asennot pääsevät vaikuttamaan syvälle niveliin, nivelsiteisiin, sidekudoksiin ja luustoon saakka. Yinjooga on rauhallinen harjoitus, jossa päästetään irti suorittamisesta ja palataan olemisen tilaan. Yinjooga vapauttaa fyysisiä tukoksia kehossa, tuo tilaa ajatusten väliin ja ohjaa kohti omaa sisäisen rauhan tilaa. Nykypäivän vallitsevassa, suorittavassa Yang- tyyppisessä elämänrytmissä on tärkeää muistaa tasapaino ja harjoittaa lempeää läsnäoloa, olemista, antautumista ja irti päästämistä. Tarkoitus on löytää tasapaino näiden kahden vastavoiman välillä ja voida hyvin omassa arjessaan. 

Lähiopetus on 5 kertaa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-16.00. 

18.-19.1
15.-16.2
15.-16.3
12.-13.4
10.-11.5

Koulutus sisältää:

Yin jooga asanat, variaatiot ja apuvälineiden käyttö
Kosketus ja avustaminen
Anatomiaa yinjoogan kulmasta
Yinjoogan pohjalla vaikuttava kiinalainen lääketiede ja meridiaanioppi
Oma harjoitus ja ohjaajaksi kasvaminen
Meditaatio & hengitysharjoituksia
Chakrat
Tuntien suunnittelu
Oman työn markkinointi
Paljon käytännön harjoituksia
Lopputyö omaa ryhmää ohjaten


Koulutuksesta saat valmiudet ohjata:
-Kokonaisvaltaisia yinjooga tunteja

Koulutuksen opettajat
Nea Buckelew -­ pääkouluttaja
Terhi Elo -­ anatomia
Fysioterapeutti, Äänimaljahoitaja & -­kouluttaja, Enkelihoitaja & -­kouluttaja
Johanna Rinne -­kiinalainen lääketiede & meridiaanit
Shiatsu-­ ja akupainallusterapeutti, Akupunktuurikko, Luontaishoitaja, Koulutettu hieroja,
Jäsenkorjaaja

Koulutuksen hinta 1180€ (sis. alv. 24%).

Hinta sisältää kattavat koulutusmateriaalit, diplomin ja kahvi- ja teen tarjoilun lähiopetuspäivien aikana. 

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetetään lasku varausmaksusta (100€), jonka maksamalla varaat kurssipaikkasi. Ilmoittautuminen on sitova ja varausmaksua ei palauteta, jos osallistuja peruu osallistumisensa. Varausmaksu vähennetään viimeisen lähiopetuksen kurssi maksusta, muutoin koulutus maksetaan lähiopetus kerrallaan (236€). 

Koulutusryhmä pidetään pienenä – 10 henkilöä, jotta saat henkilökohtaista opetusta. Koulutus toteutuu kun ryhmässä on minimissään 6 osallistujaa. 

Et tarvitse aikaisempaa joogataustaa osallistuaksesi koulutukseen, kunhan sinulta löytyy motivaatiota ja kiinnostusta syventyä yinjoogaan ja ennen kaikkea itseesi. Koulutuksemme arvoja ovat lempeys, intuitiivisuus ja kunnioittava asenne muita kohtaan.

Koulutus alkaa oman harjoituksen parissa, noin kuukautta ennen kurssin alkua. Kurssin opettaja lähettää ohjeet oman harjoituksen toteuttamiseen. Jos estyt joku kerta tulemasta paikan päälle, Zoom etäyhteys on mahdollinen.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lähetä esittely itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen: namastebynea@gmail.com.

Jos sinulla herää kysymyksiä koulutuksen suhteen, niin laita viestiä Nealle. Tule mukaan lämminhenkiseen ryhmään oppimaan itsestäsi ja yinjoogan taiasta ja jakamaan sitä muille. 

Yinjooga tuo meidät takaisin oman kehon, oman hengityksen ja oman sydämen äärelle.

Yinjooga on kehon, mielen ja sielun kohtaamista. Kaikki sinussa saa olla.

Namaste

Palautteita ensimmäiseltä Soundful Yin -koulutusryhmältä: 

”Kiitoksia paljon koulutuksesta. Yksi elämäni parhaimmista kokemuksista, jonka matkan aikana opin paljon asioista ja aiheista joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Tämä oli ensimmäinen joogaohjaaja kurssini ja ylitti odotukseni. Nostaa rimaa jos käyn joskus jonkun muun järjestämällä kurssilla. ”

”Nea on ihana ja lempeä. Superope ja idolini. Terhi on myös ihana ja superammattilainen anatomiassa. Johanna tapa opettaa resonoi myös minua. Tykkäsin.”

”Hienoa, että oli nähty vaivaa materiaalien printtaamiseen ja kokoamiseen sekä materiaalin laajuuteen. Upeaa työtä kaikilta opettajilta.”

”Todella hyvä, että käytännön tekemistä oli niin paljon.” Kiitos, upea koulutus, josta jäi paljon käteen ja myös sytytti kipinän oppia lisää.”

”Koulutus tuntui matkalta, oli ihana nähdä kurssilaisia usean kerran. Jokaisen tapaamisen aihe oli niin mielenkiintoinen, että olisi voinut kuunnella vielä lisääkin.”

”Soundful Yin on ihana konsepti. Todella antoisa ja monipuolinen matka, kiitos kaikesta. Niin paljon kaikkea monesta suunnasta – kaikkea ei vielä sisäistänyt – mutta mielessä muhii ja kaikki löytyy materiaaleista, hyvä tietää.”